Het Bestuur

Het bestuur van R.J.V. De Duinruiters telt 6 bestuursleden. Stuk voor stuk enthousiaste leden, die op geheel vrijwillige basis zorgdragen voor de continuÏeit en kwaliteit van de vereniging. We willen ze hieronder graag even aan u voorstellen.

Maresca de Jong

Bestuurslid sinds 2014 - Maresca is de voorzitter van de vereniging. Vanaf haar zevende jaar is zij actief in de recreatieve paardensport. Maresca is zoals ze zich zelf noemt een 'buitenrijder' en maakt het liefst een buitenrit door de bossen en duinen.. Zelf heeft ze samen met haar zoon, Dennis een paard hierdoor is zij vaak op de manege te vinden. Dennis is actief in de dressuursport.

Sanne van Beelen

Bestuurslid sinds 2014 - Sanne houdt zich bezig met de wedstrijdorganisatie. Als klein meisje is Sanne opgegroeid met pony's en paarden aan huis. Na zo'n 15 jaar heeft ze het rijden weer opgepakt en is ze - buiten de wedstrijden en bestuursactiviteiten - regelmatig op stal te vinden.

AnneWil van der Bent – Duijndam

Bestuurslid sinds 2011 - AnneWil houdt zich bezig met het algemeen secretariaat en ledenadministratie. Zelf heeft zij ook een paard waarmee ze actief is in de dressuursport.

Andrea van der Sleet

Bestuurslid sinds 2011 - Andrea houdt zich bezig met de financiele administratie van de Duinruiters. Zelf rijdt zij geen paard, maar haar dochter Britt is een fanatieke ruiter.

Joyce van der Vlugt

Bestuurslid sinds 2013 - Joyce houdt zich bezig met het organiseren van clinics en onderhoudt tevens de informatie op de website en/of facebook van de Duinruiters. Al sinds haar 6e jaar rijdt zij paard en ook op dit moment is zij nog actief in de dressuursport.

Lonneke Hogervorst

Bestuurslid sinds 2013 - Lonneke houdt zich bezig met diversen taken en ondersteund het bestuur daar waar nodig is. Zij rijd zelf recreatief paard en ook haar dochter is besmet met het paardenvirus.

Cindy de Mooij

Bestuurslid sinds 2013 - Cindy houdt zich, naast paardrijden, bezig met alles wat er bij Manege Bakker gebeurt. Omdat Manege Bakker de vaste locatie van De Duinruiters is, heeft zij begin 2013 besloten om het bestuur te versterken. Op deze manier kan er makkelijk en snel spijkers met koppen geslagen worden.