Het Bestuur

Het bestuur van R.J.V. De Duinruiters telt 5 bestuursleden. Stuk voor stuk enthousiaste leden, die op geheel vrijwillige basis zorgdragen voor de continuÏeit en kwaliteit van de vereniging. We willen ze hieronder graag even aan u voorstellen.

Annette Guijt-Warmerdam

Bestuurslid sinds juli 2017 - Annette is de voorzitter van de vereniging. Vanaf haar achtste jaar is zij actief in de recreatieve paardensport. Annette is zoals ze zich zelf noemt een 'buitenrijder' en maakt het liefst een buitenrit door de bossen en duinen.. Zelf heeft ze geen paard maar haar dochter Feliz is zeer actief in dressuur en springen hierdoor is ze vaak op de manege te vinden.

Tineke van der Meulen – Warmerdam

Bestuurslid sinds 2014 - Tineke is de Penningmeester van de vereniging en houdt zich bezig met de financien en ledenadministratie. Tineke rijdt al haar hele leven met veel plezier paard.Zelf heeft zij een paard genaamd Hidde waarmee ze actief is in de dressuursport.

Andrea van der Sleet

Bestuurslid sinds 2011 - Andrea houdt zich bezig met het regelen van zaken zoals prijzen voor de wedstrijden, 3-daagse en het organiseren van de jaarlijkse bingo van de Duinruiters. Zelf rijdt zij geen paard, maar haar dochter Britt is een fanatieke ruiter.

Lonneke Hogervorst

Bestuurslid sinds 2017 - Lonneke houdt zich bezig met de wedstrijdleiding binnen het bestuur van de duinruiters. Lonneke rijd zelf al vanaf heel jong recreatief paard en ook haar dochter is besmet met het paardenvirus. Samen met haar dochter heeft een paard die bij Manege Bakker staat.

Yvonne Bakker

Ondersteunend Bestuurslid - Yvonne houdt zich, naast paardrijden, bezig met alles wat er bij Manege Bakker gebeurt en omdat Manege Bakker de vaste locatie van De Duinruiters is zij lid geworden van het bestuur. Op deze manier kan er makkelijk en snel spijkers met koppen geslagen worden.