Faciliteiten

Al vanaf het begin van haar bestaan is R.J.V. De Duinruiters gehuisvest bij Manege Bakker in Noordwijkerhout (zie ook Historie).
Deze locatie biedt De Duinruiters ook voor de wedstrijdsport een van de mooiste locaties, centraal gelegen in Nederland.

Immers welke vereniging kan beschikken over zodanig fraaie en uitgebreide faciliteiten, met ruime parkeergelegenheid en op een steenworp gelegen van één van de mooiste duin- en strandgebieden langs onze kust. Dus ook ideaal voor ruiters die niet alleen wedstrijden willen rijden, maar ook wat langer van deze schitterende faciliteiten willen genieten. Manege Bakker beschikt daarbij over ca. 50 ruime en goed geoutilleerde boxen, een grote stapmolen, longeerton en wasplaatsen om uw paard(en) af te spuiten etc. In de onmiddellijke nabijheid van de manege bevinden zich tal van hotelaccommodaties en zomerhuisjes. De manege ligt op ca. 2 kilometer van het centrum van Noordwijkerhout en ca. 8 kilometer van de gezellige badplaats Noordwijk. Daarbij is de manege goed en gemakkelijk te bereiken (zie voor meer informatie Routebeschrijving).

 
De faciliteiten op een rijtje

  • Een zeer ruime en gezellige bar/kantine, die ook geschikt is voor feesten, partijen, trainingen en vergaderingen tot ca. 150 personen.
  • Twee 20 x 40 meter binnenbanen. Een voor de wedstrijden en een voor het inrijden.
  • Een 20 x 60 meter buitenbaan
  • Uitstekende juryfaciliteiten.